kuda te veiseliha pehmeks saate?nigu loomulikku surma oleks surnud kõik need veised, kelle liha ma ostnud olen...no ei lähe heaks pehmeks, noh!
_________________
kannatliku meelega...ei muuga tegelikult olen väga vähe lehmaliha söönud...siis olen hoolega tampinud ja piiiikalt hautanud
_________________
Mina eile just tegin ühepajatoitu - turult sain noore veise liha (no hästi helehele punane oli)- väga maitsev oli nii et kannatas ilma soolata ka ühepajatoitu süüa ja pehmeks läks väga ruttu (muidugi tegin ka suht pisikesed kuubikud).Aga muidu mul ka kogemus olemas, et paar korda veiseliha polegi pehmeks läinud - siis jah vist tegu vanadusse surnud lehmaga ....Kokkuvõtteks mina poest veiseliha ei osta ja turul nillin ka igat tükki väga hoolikalt
_________________
Meie ostsime viimane kord liha Peterburi mnt ühest lihapoest. Hinnad olid odavamd kui turul ja poes rahvast ei olnud. Ostsime looma sisefileed grillimiseks ja Kristellele keetsin natuke püree jaoks. Tegin väiksed tükid ja kiiretsi läks pehmeks, aga eks sisefilee ongi selline hea ja pehme
_________________
metsloomaliha peaks enne küpsetamist-praadimist hoidma äädikavees mingi aeg, siis läheb pehmemaks. Aga vat seda ma ei tea, kui kange see vesi olema paeb...
3/03/2010
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar