3/03/2010

Kanapugud

kas sa räägiks palun lähemalt, mida sa nende pugudega ette võtsid - kuidas tegid ja kuidas välja kukkus?
__________________
mina olen ainult ühte varianti saanud - fritüüris(kirjut. ikka nii?) küpsetatud...tahaks ka teada, kas on veel variante
__________________
Mu ema keedab pugusid ja lõpus paneb koort-jahu vms, et on nagu kastme sees ILmselt sibulat ja muid maitseaineid läheb ka sisse, pole kunagi täpselt uurinud, igaljuhul väga head on!
__________________
Aga isa tegi neid sellest raskes ahjupotis, pani potti pugud, maitseained, vbl ka sibul ja küüslauk aga ma pole kindel, lisas vett ja siis ahju, sinna ahju mis enne puudega kuumaks oli köetud. Kaua pugud ahjus olid, ei tea.
__________________
Paks nahk tuleb jah ära koorida pugult.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar